Διαγωνισμοί/Προκλήσεις

Οι κανονισμοί των διαγωνισμών της διοργάνωσης είναι διαθέσιμοι στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και εφαρμόζονται από την Επιστημονική Επιτροπή και τους Κριτές κατά τη διεξαγωγή των προκλήσεων. Κατεβάστε (download) τους κανονισμούς του διαγωνισμού που σας ενδιαφέρουν και μελετήστε τους προσεκτικά ώστε να προετοιμάσετε ανάλογα την ομάδα σας.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι οπωσδήποτε θα δείτε τη σελίδα για τις συχνές ερωτήσεις όπου υπάρχουν διευκρινήσεις για ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από προπονητές και παίκτες και αφορούν όλους τους διαγωνισμούς.

Nέες Πλατφόρμες & Αλλαγές στα Ηλικιακά Επίπεδα Διαγωνισμών

Η διοργάνωση έχει εμπλουτιστεί με νέες πλατφόρμες τις οποίες οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις διάφορες προκλήσεις. Συγκεκριμένα, για τους διαγωνισμούς LEGO θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκτός από την πλατφόρμα LEGO EV3, και η πλατφόρμα LEGO SPIKE ενώ οι πλατφόρμες Raspberry Pi, ARM και ESP μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους περισσότερους διαγωνισμούς. Τέλος, επίδοξοι κατασκευαστές ρομπότ μπορούν να χρησιμοποιήσουν ρομπότ που έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι ή προσαρμόσει/επεκτείνει ρομπότ που έχουν ως βάση τις πλατφόρμες Raspberry Pi, ARM και ESP.

Όλοι οι διαγωνισμοί έχουν αλλάξει ώστε να περιλαμβάνουν τις νέες πλατφόρμες και, εξίσου σημαντικό, έχουν διαφοροποιηθελι ως προς το ηλικιακό επίπεδο των ατόμων/ομάδων που μπορούν να λάβουν μέρος. Παρακαλούνται οι προπονητές και οι προπονήτριες των ομάδων να μελετήσουν τις νέες εκδόσεις των κανονισμών πολύ προσεκτικά.

Κανονισμοί στα Ελληνικά 

Οργανωτές

Συνδιοργανωτές

Approved By

Συνεργάτες

Στρατηγικός Συνεργάτης

Technology Partner

Youth Supporter

Χορηγοί

Diamond Sponsor

Platinum Sponsors

Χρυσοί Χορηγοί

Ασημένιοι Χορηγοί

Χάλκινοι Χορηγοί

Universities

Βραβεία

Υποστηρικτές

Επικοινωνία