Ομαδες 342
Ρομποτ 527
Παικτες 1034
Προπονητες 99

Μετά την τεράστια επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society-CCS) διοργανώνει τον 3ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex Cyprus που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

H διοργάνωση του Robotex Cyprus 2019 τελεί υπό την αιγίδα της A.E. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη.  

Με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας (ΟΝΕΚ) και με στρατηγικό συνεργάτη τη Cyta, το Robotex Cyprus επανέρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά με νέες προκλήσεις, διαγωνισμούς και ρομποτικές πλατφόρμες. Αναμένεται ότι ο αριθμός συμμετοχών σε ομάδων, παικτών και ρομπότ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο 3ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex Cyprus εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Ψηφιακό Πρωταθλητή και στηρίζεται από την Τράπεζα Κύπρου ως Youth Supporter, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ως Educational Innovation Leader, το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και το RISE ως χρυσoύς χορηγούς και άλλους επιστημονικούς και επιστημονικούς φορείς.  

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ρομποτικής είναι ανοικτό για το κοινό. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τις εντυπωσιακές ρομποτικές μάχες και να επισκεφτούν την έκθεση ρομποτικών κατασκευών.

Τελικό πρόγραμμα του ROBOTEX CYPRUS 2019

 

 


Οργανωτές

Συνδιοργανωτές

Approved By

Συνεργάτες

Στρατηγικός Συνεργάτης

Technology Partner

Youth Supporter

Educational Innovation Leader

Χορηγοί

Platinum Sponsors

Χρυσοί Χορηγοί

Ασημένιοι Χορηγοί

Χάλκινοι Χορηγοί

Universities

Υποστηρικτές

Συνεργάτες

Επικοινωνία